Gebouwd tussen circa 1449 en 1525
De Laurenskerk is het enige
nog resterende laatgotische gebouw
uit het van oorsprong
middeleeuwse Rotterdam.

Grote of Sint
Laurenskerk Rotterdam

Conferentie podium onder het orgel en in het koor

Over deze opstelling

De opstelling met het podium onder het hoofdorgel is met stipt op één de meest gebruikte opstelling. En dat is niet zonder reden. Dit ruime gedeelte in de kerk geeft het grootste vrije vloeroppervlakte en hier zijn alle voorzieningen op ingericht. Zo zijn er trekken geïnstalleerd met vaste verlichting (frontlicht) en bieden de marmeren pilaren onder het grootste orgel van Nederland een fantastisch decor. Met tevens een podium in het koor, bestaat de mogelijkheid om gelijktijdig een tweede programma aan te bieden.

Hoe de configurator werkt

We doorlopen een aantal eenvoudige stappen waarbij we telkens de opties per onderdeel voorleggen. Gemiddeld kost dit zo’n 3 minuten. Per onderdeel lichten we de aandachtspunten toe. Daarnaast is er per onderdeel een aantal extra opties te kiezen. Hieronder een overzicht van de categorieën en of onderdelen.

 • Datum en tijden
 • Podium ontwerp
 • Zaal en publieksvoorzieningen
 • Techniek en regie
 • Overige techniek

Datum en tijden

Basis-technicus

In de basis is er uiteraard altijd technische ondersteuning nodig.
Een technicus die ervoor zorgt dat alles op en af gebouwd wordt maar die er ook vooral voor zorgt dat alles tijdens de show in goede banen loopt.

Technicus op basis van maximaal 4 uur show/repetitie/inloop/standby.
Extra uren tot maximaal 6 uur show/repetitie/inloop/standby mogelijk.
Vanaf 6 tot 12 uur show/repetitie/inloop/standby is een extra technicus nodig.
Inclusief reis en parkeerkosten.

Podium ontwerp

Podiumopstelling onder het orgel

We beginnen met het bepalen van de opstelling van het podium. Afhankelijk van wat er aan activiteiten en entertainment plaats gaat vinden op het podium is natuurlijk een bepaald formaat wenselijk. Daarnaast is het ook aan te raden een passend formaat te kiezen op basis van het totaal aantal gasten.

 • Podium-klein-asymmetrisch

  Podium met afmeting 5meter breed en 4 meter diep. Asymmetrisch opgesteld onder het hoofdorgel met ruimte voor videoscherm ernaast of zonder scherm in het midden opgesteld.  Ideaal podium voor kleinere groepen tot 400 personen. De Laurenskerk heeft zelf zo’n 100m² in eigen beheer. De kosten voor het podium zijn € 275,00 en zullen samen met de personeelskosten voor op en afbouw worden opgenomen in de offerte van de Laurenskerk. Wij zullen de benodigde informatie aan de Laurenskerk doorsturen.

  0
 • Podium-middel-symmetrisch

  Podium met afmeting 8meter breed en 6 meter diep. Symmetrisch opgesteld onder het hoofdorgel met ruimte voor videoscherm links en rechts of midden achter. Zeer geschikt podium voor grote groepen vanaf 400 personen. De Laurenskerk heeft zelf zo’n 100m² in eigen beheer. De kosten voor het podium zijn € 660,00 en zullen samen met de personeelskosten voor op en afbouw worden opgenomen in de offerte van de Laurenskerk. Wij zullen de benodigde informatie aan de Laurenskerk doorsturen.

  0
 • Podium-groot-symmetrisch

  Podium met afmeting 9meter breed en 6,5 meter diep. Statig podium met een verlaagde random. Symmetrisch opgesteld onder het hoofdorgel met ruimte voor videoscherm links en rechts of midden achter. Zeer geschikt podium voor grote groepen vanaf 400 personen. De Laurenskerk heeft zelf zo’n 100m² in eigen beheer. De kosten voor het podium zijn € 962,50 en zullen samen met de personeelskosten voor op en afbouw worden opgenomen in de offerte van de Laurenskerk. Wij zullen de benodigde informatie aan de Laurenskerk doorsturen.

  0

Podium ontwerp

Podium accessoires

Wil je het podium mooi bedekken met antracieten tapijttegels? Deze leggen wij in een fraai dambord patroon. Of vind je de houten standaard afwerking voldoende? Wil je het podium nog iets uitbreiden of een extra trapje erbij. Dat kun je hieronder aangeven.

 • Podiumdeel 2x1mtr

  Extra podiumdeel 2x1mtr losstaand of als uitbreiding van het podium. De Laurenskerk heeft zelf zo’n 100m² in eigen beheer. De kosten voor het podiumdeel zijn € 27,50 en zullen samen met de personeelskosten voor op en afbouw worden opgenomen in de offerte van de Laurenskerk. Wij zullen de benodigde informatie aan de Laurenskerk doorsturen.

  0
 • Podium extra trap

  Podiumtrappen heeft de Laurenskerk zelf in eigen beheer. De kosten hiervoor zijn € 40,00 en zullen samen met de personeelskosten voor op en afbouw worden opgenomen in de offerte van de Laurenskerk. Wij zullen de benodigde informatie aan de Laurenskerk doorsturen. 

  0
 • 9

Podium ontwerp

Podiumhoogte

De hoogte van het podium is uiteraard vooraf van belang en kan hieronder bepaald worden. Het advies is om te kijken naar de grote van het podium en het verwachte publiek. De allerkleinste opstellingen tot 150 gasten kunnen nog met 40cm werken. Veelal is 60cm gangbaar. Bij de grootste podiumopstelling of meer dan 800 gasten is 80cm passend.

 • 0
 • 0
 • 0

Podium ontwerp

Videoscherm podium onder het orgel

Video is veelal een alles bepaalde factor om tijdens een event om de boodschap op de juiste manier over te brengen. Het scherm op, naast of boven het podium is dan ook de eerste stap. Hieronder drie gangbare opties met elk hun voor en nadelen. Van projectie tot LCD en van staand tot hangend.

 • Video 1 projectie scherm

  Projectiescherm staand naast het podium 286 x 170cm. Pilaren orgel verlicht in een vaste kleur naar wens.

  648
 • Projectie-scherm-2stuks-klein

  2 Projectie schermen 2,86mtr breed. Hangend in truss achter het podium. Links en rechts van de kroonluchter. Ideaal voor opstelling met veel bezoekers zodat er altijd zicht is op 1 van de 2 schermen. Pilaren orgel verlicht in een vaste kleur naar wens.

  1,551
 • Video 2 projectieschermen

  2 Projectie schermen 3,55mtr breed. Hangend in truss achter het podium. Links en rechts van de kroonluchter. Ideaal voor opstelling met veel bezoekers zodat er altijd zicht is op 1 van de 2 schermen. Pilaren orgel verlicht in een vaste kleur naar wens.

  3,079
 • Video 1 groot 420cm geschakeld LCD scherm

  Groot geschakeld LCD scherm 420cm. Vrijstaand midden achter op het podium. Vanwege de kroonluchter kan dit scherm niet heel hoog geplaatst worden. Dit scherm is opgebouwd uit 9 LCD schermen en heeft als nadeel dat er randen in het beeld zitten. Zie afbeelding ter verduidelijking. Pilaren orgel verlicht in een vaste kleur naar wens.

  2,983

Podium ontwerp

Logo projectie

Een unieke manier om de bedrijfsnaam te vertonen is door het te projecteren op de vrijstaande ronde pilaren van de kerk. Dit zal na afloop op de foto’s blijven voortleven. Let op dit is slechts op enkele pilaren mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.

 • Logo-projectie-Pilaren

  Projectie van een custom logo op de vrijstaande ronden pilaren.

  345

Podium ontwerp

Licht set podium

Om het podium visueel mooier in te vullen staan hieronder een aantal optionele licht sets. Ze zijn los van elkaar te boeken of samen te gebruiken voor een optimaal resultaat. Deze licht set verfraaid niet alleen het podium het ondersteund ook in de sfeerwisselingen tussen bijvoorbeeld video’s en presentaties. Of is in te zetten als feestverlichting tijdens het entertainment.

 • Licht podiumset 6 staande trussen

  Met deze 6 staande trussen geven we het podium een show uitstraling passend bij het entertainment.

  1,117
 • Licht podiumset 8 paaltjes met movingheads

  Deze 8 kleine dunne vrijstaande paaltjes met movinghead zijn een fraaie toevoeging aan het podiumontwerp.

  637
 • Placeholder

  Achtertruss met 8 movingheads

  Truss van 12mtr gehangen achter het podium onder het orgel. Met 8 movingheads geeft dit een fraai podiumplaatje.

  749
 • Placeholder

  Backdrop voor in de achtertruss

  T.b.v. de 12mtr truss onder het orgel een zwarte backdorp.

  159

Podium ontwerp

Licht op het orgel

Het orgel bied een mooie achtergrond voor het podium. Met wat extra verlichting maken we hem spectaculair!

 • Placeholder

  Licht orgel basic

  Verlichting van het orgel met 2 stuks led wall wash.

  158
 • Licht orgel uitgebreid

  Verlichting van het orgel met 4 stuks led wall wash.

  227
 • Geen video wel pilaren orgel verlicht

  Geen videoscherm, wel 12 led vloerspot op een vaste kleur onder de marmeren pilaren van het orgel.

  107

Zaal en publieks voorzieningen

Stoelen en audio tbv het podium onder orgel

De prachtige Laurenskerk heeft een akoestiek die je verwacht bij een kerk. Dit is echter goed te managen door tactische geplaatste speakers die ieder individueel in tijd worden vertraagd. Kies hieronder de opstellingen.

 • Audio-schip

  Audio in het schip.

  454
 • Audio-schip-midden

  Audio in het schip tot aan de trede van het koor.

  629
 • Audio-schip-midden-zijbeuken

  Audio in het schip, midden en zijbeuken.

  928
 • Audio-schip-midden-zijbeuken-transepten

  Audio in het schip, midden, zijbeuken en transepten.

  1,134

Zaal en publieks voorzieningen

 • Placeholder

  Audio-upgrade-PA-met-subs

  Audio set upgrade naar een pa set met subs geschikt voor dj of kleine live muziek samenstelling.

  429
 • Placeholder

  Audio-upgrade-PA-line-array

  Audio set upgrade naar een pa set line array met subs geschikt voor dj of grote live muziek samenstelling.

  1,153

Zaal en publieks voorzieningen

Extra videoschermen tbv het podium onder het orgel

Wil je ook extra video schermen plaatsen voor de bezoekers? Mocht je veel gasten verwachten dan is dit zeker aan te raden voor de bezoekers die ver van het podium vandaan zitten of die buiten de pilaren zitten.

Zaal en publieks voorzieningen

Toplicht

In de Laurenskerk is enkel werklicht. Sfeervol licht om diner tafels van boven te verlichten is niet standaard aanwezig. Wel zijn er infrarood heaters die in de winter worden ingezet als verwarming. Deze hebben als bijeffect dat ze een lichte rode gloed werpen. Dit geeft voldoende licht om bij te eten. Indien het in de zomer te warm is om deze te gebruiken of als de rode gloed niet wenselijk is en gecompenseerd moet worden met wit dan zijn onderstaande opties noodzakelijk.

 • Toplicht schip

  Door middel van twee gevlogen trussen tussen de trekken van de kerk verzorgen we voor toplicht in het schip tijdens events.

  451
 • Toplicht midden

  Door een truss tussen de dikke pilaren in het schip te vliegen zorgen we voor toplicht in het midden van de kerk.

  657
 • Toplicht koor

  Toplicht in het koor zal verzorgd worden door twee gevlogen trussen in het koor.

  1,084
 • Toplicht transepten

  In beide transepten kunnen we top licht verzorgen met in elk transept ieder 1 gevlogen truss.

  1,107
 • Toplicht zijbeuken

  Om de zijbeuken ook van toplicht te voorzien hangen wij 2 trussen met toplicht.

  1,057

Zaal en publieks voorzieningen

Sfeerlicht

Binnen deze locatie is veel met sfeerlicht mogelijk. Door de oneffenheden in de stenen pilaren geeft dit geweldig effect. Wel is het een aanzienlijk grote locatie met veel pilaren en andere accenten. Vandaar dat er grotere aantallen spots nodig zijn. We hebben het in een paar eenvoudige stappen en opties onderverdeeld.

 • Licht-vloerspots-midden

  Met 26 led vloerspots verlichten we alle vrijstaande pilaren in het schip, midden en het koor van de kerk. De vloerspots zullen op een vaste (vooraf bepaalde) kleur worden ingesteld.

  596

 • Licht-vloerspots-overal

  Met 52 led vloerspots verlichten we alle vrijstaande pilaren in het schip, midden en het koor van de kerk. Daarnaast ook alle pilaren welke grenzen aan de nisjes in de zijbeuken, transepten en in de kooromgang. De vloerspots zullen op een vaste (vooraf bepaalde) kleur worden ingesteld.

  1,181

 • Licht-vloerspots-koor

  12 led vloerspot in een vaste kleur voor de 12 pilaren in het koor.

  172
 • Licht-vloerspots-kooromgang

  Verlichting van de kooromgang met 4 stuks led wall wash. Kleur op afstand instelbaar.

  260
 • Licht nonnen koor wash

  Verlichting nonnen boven het koor met wash spots. Kleur op afstand instelbaar.

  260
 • Licht nonnen koor wash en spot

  Verlichting nonnen boven het koor met wash en profiel spots.

  778
 • Placeholder

  Licht-nissen

  Verlichten van de nissen creeërt een extra diepte effect

Zaal en publieks voorzieningen

Kooromgang afwerking

De mooie grote open Laurenskerk heeft als nadeel dat er geen “backstage” of opslagruimte is buiten het zicht van het publiek. Om dit te creëren kunnen we gedeelte of alle koorhekken afhangen met doeken. Zo maken we gedeeltes van de kooromgang beschikbaar als keukenruimte en opslag.

 • Afhangen kooromgang links 18mtr

  Met backdrops hangen wij de eerste 18meter van de kooromgang af met zwarte doeken om de inkijk te belemmeren.

  179
 • Afhangen kooromgang rechts 18mt

  Met backdrops hangen wij de eerste 18meter van de kooromgang af met zwarte doeken om de inkijk te belemmeren

  179
 • Placeholder

  Deco-P&D-trappen-koor

  P&D set om een afscheiding te creeëren op de trappen naar het koor.

Techniek en regie

Audio tbv het podium onder het orgel

Hoe ziet het programma eruit? Hoe veel sprekers heb je? Spreken die vanachter het catheder of wil je ze headset microfoons geven? Wil je het publiek de kans geven om vragen te stellen? Is er misschien een paneldiscussie of komt er een muzikale interruptie?

 • Draadloze handheld microfoon

  Draadloze handheld per stuk

  53
 • Draadloze headset microfoon

  Draadloze headset per stuk

  76
 • Catchbox microfoon

  Catchbox draadloos met monitor op podium

  110
 • Paneldiscussie met 4 leden

  4 draad gebonden microfoons met statief en tafelstatief en monitor

  192
 • Afluister speaker backstage

  Afluister speaker backstage om mee te luisteren met het programma.

  44

Techniek en regie

 • Deco-P&D-FOH

  P&D set om de regie netjes weg te werken.

  49
 • Audio opname

  Audio opnameapparatuur plus doorsturen per WeTransfer

  80
 • DJ gear, mic, monitor en DJ booth

  Met deze stijlvolle DJ booth met apparatuur kan elke DJ goed overweg. Tevens vervangen we de audio spraak set voor een PA set waarmee vooraan het podium een hoger volume kan worden gecreëerd.  

  404
 • Versterking muzikanten / band klein

  Versterking muzikanten / band klein per 12ch inclusief 2 monitoren.

  291

Techniek en regie

Videoscherm accessoires tbv het podium onder het orgel

Ongeacht welke van de bovenstaande videoschermen je kiest is het nu tijd om na te denken wat erop vertoond gaat worden. Hiervoor is er een bepaalde setup nodig waarvan de kosten nogal uiteen kunnen lopen.

 • Eenvoudig en goedkoop zelf een laptop aansluiten

  Eenvoudig en goedkoop zelf een laptop aansluiten. HDMI naar beamer en audio naar PA.

  59
 • Professionele laptop regie met powerpointklikker

  Professionele laptop regie met powerpointklikker

  558
 • 104
 • Video afkijkscherm backstage

  Afkijkscherm 55 inch op statief backstage. Let op dit heeft enkel nut indien er een camera regie set gekozen is.

  284

Techniek en regie

Camera’s en stream tbv het podium onder het orgel

Wil je de activiteiten die zich op het podium afspelen in beeld brengen? Dan is een camera regie set nodig. Met op afstand bedienbare zogenaamde “dome” camera’s kunnen we alles goed in beeld brengen. We maken onderscheidt tussen vertoning op de schermen in de locatie of in combinatie met een livestream.

Podium ontwerp

Podiumopstelling in het koor

We beginnen met het bepalen van de opstelling van het podium. Afhankelijk van wat er aan activiteiten en entertainment plaats gaat vinden op het podium is natuurlijk een bepaald formaat wenselijk. Daarnaast is het ook aan te raden een passend formaat te kiezen op basis van het totaal aantal gasten.

 • Placeholder

  Geen podium

  Geen podium in het koor nodig. De sprekers en het entertainment vind plaats op de vloer. Prima opstelling voor kleinere gezelschappen.

 • Placeholder

  Podium klein 4x3m

  Podium met afmeting 4meter breed en 3meter diep. Opgesteld midden of rechts in het koor, afhankelijk van het gekozen videoscherm. De Laurenskerk heeft zelf zo’n 100m² in eigen beheer. De kosten voor het podium zijn € 165,00 en zullen samen met de personeelskosten voor op en afbouw worden opgenomen in de offerte van de Laurenskerk. Wij zullen de benodigde informatie aan de Laurenskerk doorsturen.

  0
 • Placeholder

  Podium groot 8x5m

  Podium met afmeting 8meter breed en 5meter diep, opgesteld midden in het koor. De Laurenskerk heeft zelf zo’n 100m² in eigen beheer. De kosten voor het podium zijn € 660,00 en zullen samen met de personeelskosten voor op en afbouw worden opgenomen in de offerte van de Laurenskerk. Wij zullen de benodigde informatie aan de Laurenskerk doorsturen.

  0

Podium ontwerp

Podium accessoires

Wil je het podium mooi bedekken met antracieten tapijttegels? Deze leggen wij in een fraai dambord patroon. Of vind je de houten standaard afwerking voldoende? Wil je het podium nog iets uitbreiden of een extra trapje erbij. Dat kun je hieronder aangeven.

 • Podiumdeel 2x1mtr

  Extra podiumdeel 2x1mtr losstaand of als uitbreiding van het podium. De Laurenskerk heeft zelf zo’n 100m² in eigen beheer. De kosten voor het podiumdeel zijn € 27,50 en zullen samen met de personeelskosten voor op en afbouw worden opgenomen in de offerte van de Laurenskerk. Wij zullen de benodigde informatie aan de Laurenskerk doorsturen.

  0
 • Podium extra trap

  Podiumtrappen heeft de Laurenskerk zelf in eigen beheer. De kosten hiervoor zijn € 40,00 en zullen samen met de personeelskosten voor op en afbouw worden opgenomen in de offerte van de Laurenskerk. Wij zullen de benodigde informatie aan de Laurenskerk doorsturen. 

  0
 • 9

Podium ontwerp

Podiumhoogte

De hoogte van het podium is uiteraard vooraf van belang en kan hieronder bepaald worden. Het advies is om te kijken naar de grote van het podium en het verwachte publiek. De allerkleinste opstellingen tot 150 gasten kunnen nog met 40cm werken. Veelal is 60cm gangbaar.

 • 0
 • 0
 • 0

Podium ontwerp

Videoscherm podium in het koor

Video is veelal een alles bepaalde factor om tijdens een event om de boodschap op de juiste manier over te brengen. Het scherm op, naast of boven het podium is dan ook de eerste stap. Hieronder drie gangbare opties met elk hun voor en nadelen. Van projectie tot LCD en van staand tot hangend.

 • Video 1 projectie scherm

  Projectiescherm staand naast het podium 286 x 170cm. Pilaren orgel verlicht in een vaste kleur naar wens.

  648
 • Placeholder

  2 grote LCD schermen in het koor

  2x lcd 84 inch op statief. Geplaatst links en rechts op het podium in het koor van de kerk.

  1,266
 • Video 1 groot 420cm geschakeld LCD scherm

  Groot geschakeld LCD scherm 420cm. Vrijstaand midden achter op het podium. Vanwege de kroonluchter kan dit scherm niet heel hoog geplaatst worden. Dit scherm is opgebouwd uit 9 LCD schermen en heeft als nadeel dat er randen in het beeld zitten. Zie afbeelding ter verduidelijking. Pilaren orgel verlicht in een vaste kleur naar wens.

  2,983

Podium ontwerp

Licht set tbv het podium in het koor

Frontlicht dient om het podium mooi uit te lichten. Met het podiumlicht kunnen er wat meer show elementen gecreëerd worden.

 • Licht-Frontlicht-op-statief

  Links en recht plaatsen we een zwart statief met ieder twee led fresnel spots als frontlicht.

  183
 • Licht podiumset 6 staande trussen

  Met deze 6 staande trussen geven we het podium een show uitstraling passend bij het entertainment.

  1,117
 • Licht podiumset 8 paaltjes met movingheads

  Deze 8 kleine dunne vrijstaande paaltjes met movinghead zijn een fraaie toevoeging aan het podiumontwerp.

  637

Zaal en publieks voorzieningen

Stoelen en audio tbv het podium in het koor

De prachtige Laurenskerk heeft een akoestiek die je verwacht bij een kerk. Dit is echter goed te managen door tactische geplaatste speakers die ieder individueel in tijd worden vertraagd. Kies hieronder de opstellingen. Indien beide programma’s gelijktijdig plaatsvinden is audio door middel van draadloze hoofdtelefoons aan te bevelen.

 • Audio-75-stoelen-koor

  Audio in het koor voor 75 zittende gasten.

  347
 • Audio-150-stoelen-koor

  Audio in het koor voor 150 zittende gasten.

  429
 • Audio-200-stoelen-koor

  Audio in het koor voor 200 zittende gasten.

  659
 • Audio-infill-eerste-rij

  Extra speakers welke midden voor op het podium geplaats worden. Hierdoor is het geluid midden vooraan bij het podium ook perfect. Hier zitten ten slotte meestal de belangrijkste gasten.

  118

Techniek en regie

Audio tbv het podium in het koor

Hoe ziet het programma eruit? Hoe veel sprekers heb je? Spreken die vanachter het catheder of wil je ze headset microfoons geven? Wil je het publiek de kans geven om vragen te stellen? Is er misschien een paneldiscussie of komt er een muzikale interruptie?

 • Draadloze handheld microfoon

  Draadloze handheld per stuk

  53
 • Draadloze headset microfoon

  Draadloze headset per stuk

  76
 • Catchbox microfoon

  Catchbox draadloos met monitor op podium

  110
 • Paneldiscussie met 4 leden

  4 draad gebonden microfoons met statief en tafelstatief en monitor

  192
 • Afluister speaker backstage

  Afluister speaker backstage om mee te luisteren met het programma.

  44

Techniek en regie

 • Deco-P&D-FOH

  P&D set om de regie netjes weg te werken.

  49
 • Audio opname

  Audio opnameapparatuur plus doorsturen per WeTransfer

  80
 • DJ gear, mic, monitor en DJ booth

  Met deze stijlvolle DJ booth met apparatuur kan elke DJ goed overweg. Tevens vervangen we de audio spraak set voor een PA set waarmee vooraan het podium een hoger volume kan worden gecreëerd.  

  404
 • Versterking muzikanten / band klein

  Versterking muzikanten / band klein per 12ch inclusief 2 monitoren.

  291

Techniek en regie

Videoscherm accessoires tbv het podium in het koor

Ongeacht welke van de bovenstaande videoschermen je kiest is het nu tijd om na te denken wat erop vertoond gaat worden. Hiervoor is er een bepaalde setup nodig waarvan de kosten nogal uiteen kunnen lopen.

 • Eenvoudig en goedkoop zelf een laptop aansluiten

  Eenvoudig en goedkoop zelf een laptop aansluiten. HDMI naar beamer en audio naar PA.

  59
 • Professionele laptop regie met powerpointklikker

  Professionele laptop regie met powerpointklikker

  558
 • 104
 • Video afkijkscherm backstage

  Afkijkscherm 55 inch op statief backstage. Let op dit heeft enkel nut indien er een camera regie set gekozen is.

  284

Techniek en regie

Camera’s en stream tbv het podium in het koor

Wil je de activiteiten die zich op het podium afspelen in beeld brengen? Dan is een camera regie set nodig. Met op afstand bedienbare zogenaamde “dome” camera’s kunnen we alles goed in beeld brengen. We maken onderscheidt tussen vertoning op de schermen in de locatie of in combinatie met een livestream.

Overig

Overige licht

Naast de algehele sfeer verlichting zoals eerder omschreven staan hieronder enkele specifieke uitbreidingen. Afhankelijk van de opstelling van het event kunnen wij bijvoorbeeld een bar of buffet verlichten. Maar ook bijvoorbeeld een stand of banner. Tevens de keuze om het sfeerlicht door te zetten naar de torenhal.

 • Kleine bar/buffet verlichting

  Kleine bar/buffet verlichting met 1 statief en 1 spot per kant.

  87
 • Grote bar/buffet verlichting

  Grote bar/buffet verlichting met 3 statieven en 4 spots.

  164
 • Licht-vloerspots-torenhal

  10 led vloerspots in de torenhal. Dit maakt de entree spectaculair. De vloerspots zullen op een vaste (vooraf bepaalde) kleur worden ingesteld.

  158

Overig

Keuken

De aangewezen plek om de keuken te installeren in de Laurenskerk is de kooromgang. Echter heeft een keuken vaak veel stroom nodig en eventueel passend werklicht.

 • Stroom t.b.v. een kleine keuken

  Voor een keine keuken zorgen we voor stroom en werklicht.

  144
 • Stroom t.b.v. een grote keuken

  Voor een grote keuken zorgen we voor stroom en werklicht

  317

Overzicht

Bekijk je overzicht!

Omschrijving

0