Het Scheepvaartmuseum – Ronald

Beste Ronald,

Heel specifiek voor evenementenlocaties zoals jullie locatie Het Scheepvaartmuseum hebben wij een service ontwikkeld welke uniek is in ons vakgebied. Let op, wij proberen je geen software te verkopen, het tegendeel zelfs, wij bieden onze service volledig kosteloos aan. Doordat wij op een unieke manier vanuit het oogpunt van een locatie kijken, kunnen wij voor jullie een aanzienlijke besparing op reeds aanwezige geldstromen opleveren. Ik vertel je er graag meer over maar eerst laat ik je graag kennis maken met onze SiPro module welke in het hart van onze service staat.

Beste Ronald,

Heel specifiek voor evenementenlocaties zoals jullie locatie Het Scheepvaartmuseum hebben wij een service ontwikkeld welke uniek is in ons vakgebied.

Let op, wij proberen je geen software te verkopen, het tegendeel zelfs, wij bieden onze service volledig kosteloos aan. Doordat wij op een unieke manier vanuit het oogpunt van een locatie kijken, kunnen wij voor jullie een aanzienlijke besparing op reeds aanwezige geldstromen opleveren. Ik vertel je er graag meer over maar eerst laat ik je graag kennis maken met onze SiPro module welke in het hart van onze service staat.

Een win voor onze klant is dus ook een win ons en andersom.
Wij beredeneren vanuit het oogpunt van een vaste evenementen locatie.

Een win voor onze klant is dus ook een win ons en andersom.
Wij beredeneren vanuit het oogpunt van een vaste evenementen locatie.

Wij investeren altijd 50/50
met de locatie

Wij investeren altijd 50/50 met de locatie

Een win voor onze klant is dus ook een win ons
en andersom. Wij beredeneren vanuit het oogpunt
van een vaste evenementen locatie.

Wij investeren altijd
50/50 met de locatie

Ondersteunend op
strategisch, tactisch
en operationeel niveau

BOS Event Support richt zich specifiek op klanten met een verhuur locatie. We ondersteunen operationeel bij zaken zoals intakegesprekken met klanten, offerte trajecten en de uitvoering. Daarnaast stemmen we ook zaken af met horeca, a/v-partners en decorateurs.

Doordat wij deze processen op een gestructureerde manier inrichten onstaat een heel ander beeld van de organisaties. Relevante investeringen en vernieuwde verdienmodellen worden ineens zichtbaar.

KOSTENLOZE MAATWERK APPLICATIE
INGERICHT OP JOUW LOCATIE

SiPro Module

Simple Project/Proposal Module

Event offerte en voorbereiding komen op een nieuwe manier tot stand via onze interface. Voor klanten wordt heel inzichtelijk welke kosten er aan welke set-up vasthangen. Dit bespaart aanzienlijk veel tijd in het offerte traject. Maar het echte voordeel zit in het verdienmodel.

Sneller handelen, betere afstemming, meer winst!

Interesse gewekt?

Wij komen graag langs voor een orienterend gesprek en demo van onze SiPro-module.

Veel gestelde vragen

Wij reken geen opstart of abonnementskosten. Ons verdienmodel is gebaseerd op slim inkopen en samen investeren in materialen. Op deze manier houden wij de drempel laag en de samenwerking langdurig. Door inzicht die de SiPro module verschaft houden we het investeringsrisico laag.

De doorlooptijd is 4 tot 6 weken. Bij aanvang zullen we eerst worden ingemeten en geïnventariseerd. Vervolgens zal de module worden ingericht op basis van jouw locatie, partners en mogelijkheden.

Het verdienmodel achter SiPro is gebaseerd op omzet en investering. Als drempel hanteren wij daarom een AV-omzet van minimaal € 100.000,- per jaar. Hierbij kunnen wij vrijwel direct door samen te investeren in de meest rendabele materialen het rendement voor een locatie verhogen.

Hi, ik ben Jamie Borger en sta je graag te woord. Heb je interesse in een demo of een vraag of twijfel je ergens over, schroom niet en neem contact op!